Menu

Restaurace CROP

Delikátní gastronomie přímo v hotelové restauraci.
Zpět na výpis

Wellness Hotel Volarik si Vás dovoluje pozvat do restaurace CROP

Název hotelové restaurace vychází z našeho přesvědčení chovat se k přírodě zodpovědně a snažit se připravovat pokrmy s maximálním využitím celé suroviny dle ročního období naší vlasti. A tak CROP neboli ÚRODA je naším motem, jelikož nabídku netvoříme my, nýbrž úrodný kraj, v kterém se nacházíme. Sezónní suroviny a naši spříznění farmáři nás tak sami navedou na cestu chutných pokrmů z těch nejlepších, převážně BIO surovin dle sklizně ročního období či porážky zvířat z volných chovů.

Budeme rádi, když s námi ochutnáte přírodu postavenou na tradičních receptech v možná netradičním pojetí v podání našich kuchařů pod vedením šéfkuchaře Davida Roztočila. Těšíme se na Vás ať už máte rádi maso nebo spíše preferujete zeleninu.

 

OBĚDOVÉ MENU LISTOPAD

VEČERNÍ MENU LISTOPAD

 

Otevírací doba 

Pondělí                      12:30-22:00 (vaříme do 20:15)

Úterý                         12:30-22:00 (vaříme do 20:15)

Středa                        12:30-22:00 (vaříme do 20:15)

Čtvrtek                       12:30-22:00 (vaříme do 20:15)

Pátek                          12:30-22:00 (vaříme do 21:15)

Sobota                        12:30-22:00 (vaříme do 21:15)

 Neděle                        12:30-22:00 (vaříme do 20:15)

 

Hosté bez ubytování jsou také vítáni.

 

Vážení přátelé úrodných chutí,

moc bychom Vás chtěli požádat o rezervování stolu, budeme tak rádi, že připravíme adekvátní počet pokrmů a nebudeme plýtvat úrodnými surovinami. Děkujeme za pochopení!

Prosíme nezapomínejte při rezervaci na vaše omezení ve stravování, rádi se s touto pro Vás nepříjemností vypořádáme k Vaší spokojenosti.

 

 

Pro ubytované hosty nabízíme bohaté snídaně, servírované formou švédských stolů, podávané každý den.

Pro konference, svatby a oslavy zajišťuje naše restaurace catering podle přání zákazníků, včetně obědů nebo plné penze.

 

Těšíme se na Vás a budeme rádi za Vaší návštěvu. Za celý tým  restaurace CROP a Wellness Hotelu Volarik šéfkuchař David Roztočil.

Jedinečná gastronomie

Reprezentativní designové prostředí

Důraz na lokální suroviny

Otevřeno každý den