Menu

Restaurace CROP

Delikátní gastronomie přímo v hotelové restauraci.
Zpět na výpis

Wellness Hotel Volarik si Vás dovoluje pozvat do restaurace CROP

Název hotelové restaurace vychází z našeho přesvědčení chovat se k přírodě zodpovědně a snažit se připravovat pokrmy s maximálním využitím celé suroviny dle ročního období naší vlasti. A tak CROP neboli ÚRODA je naším motem, jelikož nabídku netvoříme my, nýbrž úrodný kraj, v kterém se nacházíme. Sezónní suroviny a naši spříznění farmáři nás tak sami navedou na cestu chutných pokrmů z těch nejlepších, převážně BIO surovin dle sklizně ročního období či porážky zvířat z volných chovů.

Budeme rádi, když s námi ochutnáte přírodu postavenou na tradičních receptech v možná netradičním pojetí v podání našich kuchařů pod vedením šéfkuchaře Davida Roztočila. Těšíme se na Vás ať už máte rádi maso nebo spíše preferujete zeleninu.

AKTUÁLNÍ MENU CROP

Otevírací doba 

Pondělí                      17:30-22:00 (vaříme do 20:15)

Úterý                         17:30-22:00 (vaříme do 20:15)

Středa                        17:30-22:00 (vaříme do 20:15)

Čtvrtek                       17:30-22:00 (vaříme do 20:15)

Pátek                          17:30-22:00 (vaříme do 21:15)

Sobota                        17:30-22:00 (vaříme do 21:15)

 Neděle                        17:30-22:00 (vaříme do 20:15)

 

Hosté bez ubytování jsou také vítáni.

 

Vážení přátelé úrodných chutí,

moc bychom Vás chtěli požádat o rezervování stolu, budeme tak rádi, že připravíme adekvátní počet pokrmů a nebudeme plýtvat úrodnými surovinami. Děkujeme za pochopení!

Prosíme nezapomínejte při rezervaci na vaše omezení ve stravování, rádi se s touto pro Vás nepříjemností vypořádáme k Vaší spokojenosti.

 

 

Pro ubytované hosty nabízíme bohaté snídaně, servírované formou švédských stolů, podávané každý den.

Pro konference, svatby a oslavy zajišťuje naše restaurace catering podle přání zákazníků, včetně obědů nebo plné penze.

 

Těšíme se na Vás a budeme rádi za Vaší návštěvu. Za celý tým  restaurace CROP a Wellness Hotelu Volarik šéfkuchař David Roztočil.

Jedinečná gastronomie

Reprezentativní designové prostředí

Důraz na lokální suroviny

Otevřeno každý den