Nezávazná poptávka konference nebo firemní akce.
Napište nám svou představu. Ozveme se vám a domluvíme podrobnosti.
Náš šéfkuchař David Roztočil se narodil v Berouně a vystudoval školu v Praze Klánovice. V Praze také dlouhé roky vařil a sbíral zkušenosti po boku šéfkuchaře Tomáše Levého s kterým stál u vzrodu restaurace Café Fara.
Zde na jižní Moravě mu přirostla k srdci lokální kuchyně a sezónní vaření z místních surovin a tak i vy si můžete vychutnat pokrmy z naší kuchyně pod jeho taktovkou v hotelu Volarik, kde se stal šéfkuchařem a připravuje pro vás se svým týmem bohaté snídaně, menu na Lobby snack and wine baru nebo pobytové denní pokrmy zakončené 3 chodovou degustační večeří.
Sezónní suroviny pečlivě vybíráme od lokálních dodavatelů z nedalekých vesnic a měst jako jsou například uzeniny a vepřové maso z jatek Březí, hovězí a jehněčí maso z farmy Rudimov, ryby z Rybníkářství Pohořelice, jedlé květy a byliny z Dolních Dunajovic od pana Horáka, sýry z farmy Pálava, zelenina od místních zahrádkářů nebo vlastní výrobky v podobě nakládání zeleniny a pečení sladkého či slaného pečiva.
Na našich pokrmech také naleznete divoké byliny, které pan Roztočil chodí sbírat se svým týmem do okolní přírody a umocňuje tak chuť servírovaných pokrmů v souladu s jeho myšlenkou vycházet z tradic a místní kultury i když v některých pokrmech naleznete suroviny z dalekých zemí díky Mikulovské lokaci ležící na obchodních stezkách.
Pokud vám nepřirostli k srdci tradičně netradiční pokrmy v rozmanitosti chutí s využití moderních technik, rádi Vás přivítáme a pohostíme ve Výčepním hostinci Starý Špitál, kde náš šéfkuchař od velikonoc do svatomartinských hus připravuje klasickou hospodskou kuchyni s výběrem čepovaných piv. Jelikož i když miluje víno a Jižní Morava mu přirostla k srdci natolik, že zde má již trvalí pobyt a rodinu, stále v něm koluje Berounská pivní nátura.
Přejeme Vám jménem šéfkuchaře a celého týmu hotelu Volarik příjemný pobyt a dobré chutnání v našich stravovacích provozech
Váš pobyt nemusí končit jen bohatou snídaňovou nabídkou, ale můžete si ho užít bez starostí po celý den v podobě hýčkání v našem wellness a hotelové restauraci, kde po celý den v dané časy naleznete nachystané občerstvení z lokálních surovin. Vychutnejte si lehký fit oběd formou bufetového stolu se sezonními saláty, polévkou, naším slaným ale i sladkým pečivem nejen ke kávě či sklence Moravského vína, nebo domácích limonád. Nebude chybět ani odpolední svačinka a po procházce v chladném počasí svařák o páté s našimi sušenkami. Den zakončíte tříchodovým menu z místních surovin se sklenkou šumivého vína. Na výběr máte z masového či zeleninového chodu a však pokud máte jakékoliv omezení ve stravování, neváhejte své omezení sdělit. Rádi Vám pokrm upravíme k Vaší spokojenosti. Pro děti je připravena nabídka pokrmů z dětského menu.
Naše lobby není jen o kávě či zákusku. Snažíme se Vám po celý den od 12:00 do 22:00 poskytovat výběr z občerstvení s důrazem na tradici lokality a vlivy mezinárodní obchodní stezky, která skrze Mikulovsko vedla.
Nabídku doplňujeme o kalendář sezónních tematických pokrmů a tak v hotelovém lobby snack and wine baru ochutnáte vždy čerstvé a lokální suroviny v netradičním pojetí.
Příjemné posezení v moravské atmosféře hotelového vinného sklípku s výběrem vín od Mikulovska, Pálavy až po Bořetickou Kraví horu Vám nabízí širokou škálu vín pro celovečerní degustaci s ochutnáním našich drobných produktů a lokálních uzenin či sýrů.
Také pro vás rádi uspořádáme řízené degustace nebo rauty a oslavy s kapacitou až 70 osob.
Na objednání zajistíme klasickou degustaci vín.
K dobrému vínu patří i dobrá hudba. Místní cimbálovka dodá vašemu večeru ve sklípku tu pravou moravskou atmosféru.
Ve výčepním hostinci Vás rádi pohostíme klasickou hospodskou kuchyní s důrazem na lokální suroviny a širokou nabídku čepovaných piv jako je Plzeňský prazdroj, či lokální mini pivovar Mamut.
Těšit se můžete na naše stálice jako jsou například hovězí tatarák, pěna z naleženého hermelínu, vepřový řízek, pečené žebra a nebo legendární smažený sýr z vyzrálé goudy s hnědým máslem.