Delikátní gastronomie přímo v hotelové restauraci.
Projděte si naše menu:
Jedinečná gastronomie
Reprezentativní designové prostředí
Důraz na lokální suroviny
Sezónní menu
Wellness Hotel Volarik si Vás dovoluje pozvat do hotelové restaurace
Název hotelové restaurace vychází z našeho přesvědčení chovat se k přírodě zodpovědně a snažit se připravovat pokrmy s maximálním využitím celé suroviny dle ročního období naší vlasti. A tak CROP neboli ÚRODA je naším motem, jelikož nabídku netvoříme my, nýbrž úrodný kraj, v kterém se nacházíme. Sezónní suroviny a naši spříznění farmáři nás tak sami navedou na cestu chutných pokrmů z těch nejlepších, převážně BIO surovin dle sklizně ročního období či porážky zvířat z volných chovů.
Budeme rádi, když s námi ochutnáte přírodu postavenou na tradičních receptech v možná netradičním pojetí v podání našich kuchařů pod vedením šéfkuchaře Davida Roztočila. Těšíme se na Vás ať už máte rádi maso nebo spíše preferujete zeleninu.
Hosté bez ubytování jsou také vítáni.
moc bychom Vás chtěli požádat o rezervování stolu, budeme tak rádi, že připravíme adekvátní počet pokrmů a nebudeme plýtvat úrodnými surovinami. Děkujeme za pochopení!
Prosíme nezapomínejte při rezervaci na vaše omezení ve stravování, rádi se s touto pro Vás nepříjemností vypořádáme k Vaší spokojenosti.
Pro ubytované hosty nabízíme bohaté snídaně, servírované formou švédských stolů, podávané každý den.
Pro konference, svatby a oslavy zajišťuje naše restaurace catering podle přání zákazníků, včetně obědů nebo plné penze.
Těšíme se na Vás a budeme rádi za Vaší návštěvu. Za celý tým restaurace CROP a Wellness Hotelu Volarik šéfkuchař David Roztočil.
+420 605 595 054